3 квітня 2019 14:45

Вадим СКИЧКО: "Похоже, матчи с "Челси" оставили заметную брешь в защите киевлян"

Перший післязимовий тур подарував «Зорі» розгром у Києві з рахунком 0:5. Команду оштрафували і це подіяло – луганці обіграли «Ворсклу» та зіграли унічию зі «Львовом» і забезпечили собі топ-6. Тепер час підтверджувати свій статус, вважає постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко.


- У верхній шістці прохідних матчів не буде, тому «Зоря» зобов’язана тримати рівень. Розгром 0:5 тут уже буде алогічним, до того ж грають у Запоріжжі де луганці минулого разу зіграли з «Динамо» 1:1, а могли б і перемогти, якби Громов забив з меж воротарського майданчика наприкінці першого тайму. Колектив Вернидуба такий, що за правильного налаштування здатен створити проблеми будь-кому. Чи то «РБ Лейпциг» чи то «Динамо» Київ. Нині у «Чорно-білих» є мотивація: потрібен хоч якийсь реванш за ганебну лютневу поразку у Києві, а крім того «Львів» і «Маріуполь» наступають на п’яти.

Стосовно «Динамо», то виїзні матчі УПЛ у 2019 даються команді Хацкевича без легкості та повітряності. 1:2 з «Десною» та ідентичний рахунок з «Олімпіком». Схоже, матчі з «Челсі» залишили помітну пробоїну у обороні киян. Передбачу, що зберегти ворота недоторканими на «Славутич Арені» їм не вдасться. Матч через дискваліфікацію пропускатимуть два основних оборонці команд: Віталій Вернидуб і Микита Бурда, тому це додатково вплине як чинник послаблення на захист суперників.