3 квітня 2019 08:05

Ахмед АЛИБЕКОВ: "Играя в футболках "Динамо", мы всегда должны побеждать"

Автор першого м'яча у ворота молодіжного складу «Зорі» поділився враженнями від гри. Нагадаємо, в матчі «молодіжок» на першому етапі на цьому ж стадіоні в рідному Запоріжжі Алібеков також відкрив рахунок у матчі, а «Динамо» тоді виграло з рахунком 3:0, зараз - 3:1.


-Добре, що ми перемогли. Якби звідси не вивезли три очки, то настрій був би не дуже перед далекою дорогою до Києва. Приємно, що в рідному місті я знову забив гол. Батьки приходять на мої матчі, які ми граємо тут, тому їм присвячую ці голи. Була б можливість, батько і в Київ приїжджав би на кожен матч, він любить дивитися мої ігри. Сьогодні мене разом з батьком підтримували і мама, і сестра. Мамі я обіцяв гол ще з дня народження, так що був винен. Приберіг цей подарунок на матч у Запоріжжі.


-Тим не менше, перемога далася нелегко ...

-Після пропущеного гола все трохи поникли, але все одно домоглися позитивного результату. Все почалося з того, що ми не реалізували свої моменти. Потрібно було робити рахунок 2:0, 3:0 і спокійно догравати матч. Добре що все-таки здобули ці три очки. Граючи в футболках «Динамо», ми завжди повинні перемагати, особливо налаштовуватися нам не потрібно.


-За рахунок чого «Зорі» вдалося зрівняти рахунок, у чому були помилки вашої команди?

-Можливо, у якийсь момент ми трохи розслабилися, думали, що гра дається. Не скажеш, що легко, але ми контролювали гру, забили гол. Після цього трохи заспокоїлися, розслабилися. А забивши нам гол суперник трохи струснув нас, і добре, що ми забили ще два голи. Усі хлопці молодці, до кінця дограли. Всі тепер раді. У роздягальні після гри панувала хороша атмосфера, тому що ми виграли.


-Як оціниш матчі за молодіжну збірну України, яка перемогла в Antalya Cup?

-Тільки позитивно! Радий, що поїхав, радий, що Руслан Петрович дав пограти на моїй позиції в центрі. В основному в збірній я більше тренуюся і граю на позиції захисника, тому добре, що я пограв на своїй рідній позиції. Вдячний тренеру за те, що він мене викликав і дав пограти побільше.


-Як тобі працюється з новим наставником збірної?

-Дуже добре, Руслан Петрович сам у недавньому минулому гравець, він добре знає, як нас налаштувати на роботу під час тренувань і навіть теорій. Все давалося дуже легко, і атмосфера в збірній була дуже хороша.