1 квітня 2019 13:28
26

Николай НЕСЕНЮК: "Вам мало того, что вчера на выборах всей стране устроили "первое апреля"?"

Голова департаменту по роботі зі ЗМІ "Динамо" Микола Несенюк у своєму Фейсбуці поділився думкою щодо підсумків першого туру виборів президента України, а також розповів, як він ставиться до першого квітня:


"Не життя – а перше квітня!


Завжди ненавидів цей день. Тому що із дитячого садочка не розумів, що може бути смішного в тому, щоб обдурити свого знайомого? Навпаки – після кожного першоквітневого "розіграшу" було гидко за того, хто "розіграв", і боляче за того, кого "розіграли". Не розумів я тоді, дурненький, що першоквітневий "розіграш" - це модель усього нашого життя. Що надурити ближнього – це універсальний рецепт успіху. Що у політиці, що у бізнесі, що у кар’єрі.


Тепер я це розумію. І тому мені сумно за своїх колег, нормальних ніби зовні людей, які прагнуть втиснути у стрічку новин сьогоднішнього дня який-небудь "прикол", а насправді відверту брехню. Що тут смішного? Вам мало того, що вчора на виборах усій країні влаштували "перше квітня"? Я звертаюся до порядних людей – навіщо вам ця участь у "святі брехні"? Бо перше квітня – це не свято сміху, а свято брехні. А брехня не буває смішною. Зрозумійте, що у брехні, як і в будь-якій іншій діяльності, завжди виграють професіонали. А більшість із вас – аматори.


Я особисто не вмію брехати. І тому щороку першого квітня чекаю лише того, щоб цей день швидше закінчився. Щиро вірю в те, що брехунів-професіоналів серед нас меншість. А тому давайте припиняти брехати. Бо занадто все у нас невесело складається", - написав.

"...вчора на виборах усій країні влаштували "перше квітня" — хто влаштував? Кожен третій виборець проголосував за Зеленського, і це їх вибір. Що за натяки?
Сховати
Кепа, Та які там натяки. Кожний третій голосував за голобородько, не знаючи про власне зеленського нічого. Ви ж бо не пішли б лікуватись до доктора хауса, майстерно якого відображено в серіалі, а підете до справжнього лікаря. Так приблизно і тут, але щось в людей перемкнуло.
Кепа, тут без нятяків - треба мати додаткову хромосому, щоб хоча б в теорії розгяладати клоуна, який геть ні в чому не розбираеться в якості кандида на пост Президента.
Кепа, ты дятел свинорылый скоро твоего хозяина в утиль
Сховати
Бьерн Медален, пшёл вон, хряк парашенский!
Кепа, Александр Демьяненко (актёр, сыгравший Шурика) всю жизнь страдал из-за того, что он был только Шуриком. Его воспринимали как Шурика.
Ничего негативного не хочу сказать заранее о сегодняшнем лидере президентской гонки, но ... Далее додумайтесь сами.
Кепа, дай пять! Всё правильно сказал.
Я голосував не за Зеленського, а проти пороха, тепер хай собі там Думає