28 березня 2019 16:37
5

Николай ПАВЛОВ: "Пришло время закончить войну"

Україна – на порозі чергових президентських виборів, які відбудуться 31 березня. З нагоди цієї події загальнодержавного масштабу "Футбол 24" поспілкувався з Миколою Павловим.


– У мене тільки одна вимога: що президент пообіцяє – те він повинен виконати, а не брехати. Все, цього достатньо (Сміється). Настав час врешті-решт виконувати свої обіцянки. Насамперед – закінчити війну. Мій кандидат відповідає тим вимогам, які я щойно сформулював. Я для себе зробив вибір і 31 березня обов’язково піду, проголосую.

Звісно, що траплялися такі випадки, коли той, кому я віддавав свій голос, потім розчаровував. Це було вже при Незалежній Україні, бо в СРСР всі голосували одинаково – існувала тільки одна партія (Сміється).
Ёпта, тольк неадекватным людям думается, что это можно остановить завтра путем "просто перестать стрелять" или "встать на колени"..тьфу..
Знаходячись в ОАЕ я побачив на власні очі, що робить ВОЛЯ однієї людини - шейха Заєда, який за 47 років створив у пустелі - оазу, з квітучою економікою і заможними громадянами своєї держави.
Зрозуміло, що у них інша форма правління та форма державного устрою, але головне - ВОЛЯ людини або групи людей, які у своїй державі бачать власну рідну домівку і вони хочуть, щоб вона була якнайкраща !!!

За 27 років наші політики, держслужбовці, олігархи не зробили - НІЧОГО.
Вони тільки розрадали і розкрадають нашу державу і розвели - коррупцію на всіх щаблях державної влади і це їх влаштовує і надалі.
Вони вистроїли свою СИСТЕМУ і вона їм вигідна і вона їх повністю задовольняє, вони не прагнуть до змін, вони їм не потрібні.
Складається враження що для них Україна не власна рідна домівка, а чужбина у якій вони знаходяться на заробітках ...

Треба міняти старі еліти, яким чином, я не знаю, вибори на жаль перетворились на - ФАРС, і стали черговою політтехнологією, які задовольняють інтереси старих еліт.

У всіх нинішніх кандидатів в Президенти, не бачу ВОЛІ, вони похідний продукт старої СИСТЕМИ.

Серед них можна вибрати, як кажуть у народі - найменше ЗЛО.

Як сказав наш герой-десантник Валерій Ананьєв про них, вони всі негідники і їх можна тільки зневажати !!!
Сховати
allegro, придивіться краще. Усіх в одну купу - трохи примітивно.
молодец!
Павлов, піди це розкажи ліліпутлєру.
Ото він посміється!