28 березня 2019 16:33
2

Михаил КОПОЛОВЕЦ: "Куда не целуй - везде ж*па"

Україна – на порозі чергових президентських виборів, які відбудуться 31 березня. З нагоди цієї події загальнодержавного масштабу "Футбол 24" поспілкувався з Михайлом Кополовцем.


– Мені здається, що людина, яка хоче щось змінити у цій державі, повинна бути з народом. Хоча б приблизно розуміти проблеми. Звідки Тимошенко чи Порошенко можуть знати, як живе простий українець, якщо не спускаються з Олімпу? Вони ж не розуміють того всього – заїжджають якимись тунелями, у супроводі охорони. Вибачте, але ці морди на білбордах вже набридли… Це все – понти. А я знаю, як живе народ. Бачу, що купують по пів буханця хліба, бо економлять гроші. І мені образливо.

Із сьогоднішніх кандидатів мені ніхто особливо не подобається. Але з них усіх Зеленський – трохи ближчий до народу. При цьому я розумію, що це – не самостійний кандидат. За ним є великий дядя. У нашій політиці немає самостійних фігур ні у Верховній Раді, ні в Уряді – за всіма стоять олігархи. Наша схема так побудована. Всюди – маріонетки, якими керують Коломойський, Ахметов тощо. Зеленський мені імпонує, бо він більш молодий. Зрозуміло, що він комусь підкоряється: у цьому випадку – Ігорю Коломойському. Але з тих фізіономій, які ми бачимо, він – більш-менш симпатичний.

Чи розчаровувався я раніше? Та постійно! Як можу не розчаровуватись, якщо народ зводить кінці з кінцями. Бачу, що робиться в Ужгороді. Біля нас – чимало кордонів, тож люди масово виїжджають на заробітки. Аби змінилася система, повинні пройти покоління – 50-100 років. А поки що, як то кажуть, "куда не целуй – везде ж*па".
Михайло, це твоя думка.

Знаходячись в ОАЕ я побачив на власні очі, що робить ВОЛЯ однієї людини - шейха Заєда, який за 47 років створив у пустелі - оазу, з квітучою економікою і заможними громадянами своєї держави.
Зрозуміло, що у них інша форма правління та форма державного устрою, але головне - ВОЛЯ людини або групи людей, які у своїй державі бачать власну рідну домівку і вони хочуть, щоб вона була якнайкраща !!!

За 27 років наші політики, держслужбовці, олігархи не зробили - НІЧОГО.
Вони тільки розрадали і розкрадають нашу державу і розвели - коррупцію на всіх щаблях державної влади і це їх влаштовує і надалі.
Вони вистроїли свою СИСТЕМУ і вона їм вигідна і вона їх повністю задовольняє, вони не прагнуть до змін, вони їм не потрібні.

Треба міняти старі еліти, яким чином я не знаю, вибори на жаль перетворились на - ФАРС, і стали черговою політтехнологією, які задовольняють інтереси старих еліт.

У всіх нинішніх кандидатів в Президенти, не бачу ВОЛІ, вони похідний продукт старої СИСТЕМИ.

Серед них можна вибрати, як кажуть у народі - найменше ЗЛО.

Як сказав наш герой-десантник Валерій Ананьєв про них, вони всі негідники і їх можна тільки зневажати !!!
Черговий тупізм!