28 березня 2019 16:18
4

Олег ЛУЖНЫЙ: "Не смотрю никаких новостей - там ложь"

Україна – на порозі чергових президентських виборів, які відбудуться 31 березня. З нагоди цієї події загальнодержавного масштабу "Футбол 24" поспілкувався з Олегом Лужним.


– Президент України тільки через 50 років володітиме тими якостями, якими потрібно. Не раніше. Зараз таких кандидатів не бачу. Я взагалі не піду на вибори. А за кого голосувати? Який зміст?


Я голосував тільки одного разу – коли обирали Ющенка. Тоді піднявся величезний ажіотаж – всі хотіли, щоб у нас була нормальна держава. Але то виявилися чергові казки, чергова брехня.


Ви пам'ятаєте, що казав Порошенко, коли його вибрали? Буде те ж саме. Який сенс їх слухати? Я взагалі не дивлюся жодних новин. Суцільна брехня. Елементарно: подивіться, які у нас дороги. "Ви мене виберіть, і я все зроблю". Так не підходить. Нехай спершу дороги зроблять. Їм не соромно, що вони керують такою країною, де навіть 100 метрів без ями не проїдеш?

К сожалению нет!
Лужный не главный тренер! Про выборы он прав,100%
Сховати
алекс, треба не йти і не нести відповідальність за свою країну? Ви часом не з Росії?
Говорить мы все умеем. И критиковать. В стране много проблем, согласен.
Вопрос к Лужному. Почему он не уходит в отставку? Ведь в Динамо тоже проблем много и как тренер Лужный "никакой". Или в своём глазу...