24 березня 2019 19:27

"Карпаты" в товарищеском матче разгромили "Ниву"

У зв’язку з перервою в чемпіонаті, у неділю львівські "Карпати" провели товариський поєдинок проти тернопільської "Ниви", яка наразі посідає

сьому сходинку у групі А Другої ліги.


Зважаючи на товариський статус зустрічі, Фабрі Гонсалес довірив місце у стартовому складі гравцям, які не мали достатньої кількості ігрової практики в першій команді.


Зі стартом матчу, карпатівці надовго засіли на половині поля гостей, почергово пристрілюючись по воротах голкіпера Максима Механіва. Близьким, щоб відкрити рахунок у зустрічі був Папа Гуйє, який після подачі Онгли з кутового, головою поцілив прямо в руки воротарю. А кілька хвилин по тому Карім Йода, після шикарного пасу від Онгли, точним ударом з дальньої відстані, відкрив рахунок у матчі.


На екваторі тайму нападник "Ниви" Олексій Литовченко опинився на газоні, в межах карної зони львів’ян, за що арбітр матчу Олександр Кальонов призначив одинадцятиметровий у ворота "Карпат". Задерейко парирував удар з пенальті від Литовченка, але нападник був першим на добиванні й таки відправив м’яча до сітки – 1:1.


Однак нічийним рахунок залишався недовго. Вже у наступній атаці "зелено-білі" вийшли вперед: Йода накрутив опонентів у штрафному, віддав точну передачу на Варгаса, а той в один дотик відправив круглого у ворота. "Карпати" продовжували домінувати над суперником і до перерви провели ще два м’ячі: спочатку зі штрафного відзначився Олексій Гуцуляк, а на останній хвилині тайму ворота Максима Механіва вразив Андрій Бусько – 4:1.


На другий тайм команди вийшли в дещо оновленому складі. У другій половині зустрічі гра трохи заспокоїлась, хоча моментів у "Карпат" було вдосталь. У підсумку – впевнена перемога "Карпат".


Товариський матч


"Карпати" - "Нива" Тернопіль 4:1 (4:1)

Голи: Йода, 13, Варгас, 31, Гуцуляк, 36, Бусько, 45 – Литовченко, 29.


Нереалізований пенальті: Литовченко, 29 (воротар).