24 березня 2019 09:52

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Мы сумели оторваться от преследователей"

Головний тренер СК "Дніпро-1" Дмитро Михайленко підбив підсумки переможної гостьової гри проти "Металіста 1925" на післяматчевій прес-конференції:


- Дуже важлива і важка гра була сьогодні. Господарі сьогодні на перших хвилинах показали і настрій, і енергію. У суперника був хороший пресинг, і нам було важко впоратися з цим тиском. Після пропущеного м'яча, на мій погляд, ми взяли гру під свій контроль. Можливо, тут і суперник грав за рахунком, а, може, і наша гра змусила їх притиснутися до воріт. В результаті ми використали помилку захисника, коли той віддавав м’яч воротарю, і забили гол, а далі вже вилучення дійсно дуже важко обійшлося для суперника. Ми вже повністю заволоділи територіальною перевагою, хоча, можливо, і не так багато моментів створювали, але добре контролювали контратаки суперника і забили другий м'яч, при цьому, в тому епізоді нам посміхнулася вдача.


Не дали ми супернику нав'язати нам якусь контргру, хоча і був момент, коли після розіграшу кутового м’яч влучив у стійку, і знову ж таки вдача була на нашому боці. Дуже задоволені перемогою, адже вона була важливою для нас зі стратегічної точки зору, оскільки ми зуміли відірватися від переслідувачів. Тепер залишилося 10 турів, і вісім очок – це вже хороший відрив, хоча розслаблятися не можна, треба рухатися вперед.


- Як ви оцінюєте епізод з вилученням?


- Взагалі-то, я не бачив фолу, з мого ракурсу не було бачити, що відбулося, тому мені важко судити. Але у Когута є сліди шипів на обличчі і шиї, тому надіюся, що арбітр був об’єктивним.