23 березня 2019 14:07

Руслан РОТАНЬ: "Победу над Македонией восприняли с холодной головой"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував результат другого матчу команди на турнірі Antalya Cup 2019.


У рамках підготовки до відбору на Євро-2021 (U-21) синьо-жовті беруть участь у товариському турнірі в Туреччині. Після нічиєї з командою Естонії вони здобули перемогу над македонцями (3:1).


— Руслане Петровичу, учора вас вітали з дебютом на чолі «молодіжки», а сьогодні вже вітають із першою перемогою…

— Дякую за привітання. Вигравати завжди приємно, але ми це сприймаємо з холодною головою. Попереду багато роботи. Щодо віддачі до хлопців немає жодних претензій, але є ряд моментів, в яких команді потрібно додати.


— Прокоментуєте дії атакувальної лінії? Із реалізацією, як здалося, був порядок.


— Незважаючи на три забиті м'ячі, ми створили не так багато гольових моментів. Забивши швидкий гол, хлопці підсвідомо почали сідати до своїх воріт. І в цьому плані ми маємо добре попрацювати. Команда повинна тримати структуру своєї гри.


— Якщо в матчі з естонцями зіграло два різні склади, то в поєдинку з Македонією деякі футболісти відіграли по 90 хвилин.


— Ми намагаємося рівномірно розподілити навантаження між виконавцями, щоб усі вони на цьому зборі зіграли приблизно однаково.


— Сьогодні ви не могли розраховувати на Назарія Русина та Євгена Сердюка…

— У нас є проблеми з нападниками, але ми сподіваємося, що незабаром хлопці відновляться й зіграють у двох матчах, що залишилися на цьому зборі.