20 березня 2019 14:32
12

Шепелев исключен из заявки сборной. В Португалию летит 25 игроков

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв на стартові матчі відбору до Євро-2020 проти Португалії (22 березня) та Люксембургу (25 березня), які відбудуться на виїзді, 25-х гравців.


У порівнянні зі списком, який було оприлюднено раніше, поза складом опинилися Віктор Коваленко та Володимир Шепелєв.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій ПЯТОВ («Шахтар»), Денис БОЙКО («Динамо»), Андрій ЛУНІН («Леганес», Іспанія).

Захисники: Сергій КРИВЦОВ, Богдан БУТКО, Микола МАТВІЄНКО (всі — «Шахтар»), Микита БУРДА, Артем ШАБАНОВ, Віталій МИКОЛЕНКО (всі — «Динамо»), Олександр КАРАВАЄВ («Зоря»), Едуард СОБОЛЬ («Яблонець», Чехія).

Півзахисники: Євген КОНОПЛЯНКА («Шальке», Німеччина), Тарас СТЕПАНЕНКО, МАРЛОС, Сергій БОЛБАТ (усі — «Шахтар»), Сергій СИДОРЧУК, Віктор ЦИГАНКОВ, Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ, Микола ШАПАРЕНКО (всі — «Динамо»), Олександр ЗІНЧЕНКО («Манчестер Сіті», Англія), Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ («Генк», Бельгія), Роман БЕЗУС («Гент», Бельгія).

Нападники: Роман ЯРЕМЧУК («Гент», Бельгія), Артем КРАВЕЦЬ («Кайсеріспор», Туреччина), Жуніор МОРАЕС («Шахтар»).

О 16.30 з аеропорту Бориспіль чартер із національною командою на борту візьме курс на Лісабон.

Очікуваний час польоту — чотири з половиною години. Близько 20.15 за місцевим часом (мінус два від українського) синьо-жовті мають прибути до готелю Epic Sana, який на чотири дні стане їхньою домівкою.

Сьогодні ввечері на збірників чекає теоретичне заняття. Наступне ж тренування відбудеться вже завтра й буде передматчевим: о 19.00 за місцевим часом українці вийдуть на поле стадіону «Да Луж». На півгодини раніше Андрій Шевченко в компанії з одним із гравців національної команди зустрінеться з журналістами у конференц-залі арени.
"Бороцца"- это круто :-)
Не понимаю что там делает Кравец, и почему нет Зозули
Сховати
Васек, Кравец после травмы набрал хорошую форму и часто забивает
Шепелеву может помочь только очень толковый тренер,а иначе это будет второй Буяльский (только с еще худшими показателями в отборе)
он и в матчах за динамо непонятно что делает на поле
Сховати
dava2, я думал я один так думаю,но почему то так за него топят.что,мол,мега крутой. Может с хорошим тренером и даст результат,но пока не вижу его "нечто"
Интересно, Ракицкому сейчас грустно?
Не факт, що Шепелєв мав би шанс зіграти за збірну хоч 5 хв. на заміні, знаючи, як "любить" Шевченко випускати динамівців, а так хоч буде у тонусі, зігравши у понеділок проти Полісся (розумію, товарняк не порівняти з офіційною грою, але хоч так...).
Сховати
Africanda-S, проблема не в Шевченко, Динамо или Шахтере. Динамовцы еще очень молоды и уровень их низковат, чтобы играть в старте. В будущем большинство динамовцев составит костяк сборной. У Шахты из талантов только Мудрык имеет шанс против наших игроков. Отмечу, что если Мудрыка не загноят на скамейке, то это будет топ-футболист. Хотел бы видеть его в Динамо.
Просто Шева уровнял составы : 8 динамовцев, 8 кротов . Отправили коваленко, соответственно и Шепелева. Иначе рыжий не простит. )))
Шепелев хоть и не топ, но чем сильнее Буя и Сидор я не знаю
Сховати
SilvioDante, Буя готов много бегать, Сидор нужен если надо много бицца/бороцца. А Вова более тонкий игрок, да и возможно ж микроповреждение какое.