18 березня 2019 22:04
3

Тарас СТЕПАНЕНКО: "Динамовцы - молодые ребята, у них еще будет много побед и поражений в карьере. Надо сделать выводы из ситуации и идти дальше"

Українці готуються до матчів зі збірними Португалії та Люксембургу.


Тарас Степаненко, захисник Шахтаря та збірної України:

- Давно не бачилися з хлопцями, дуже мало часу на підготовку до Португалії. Гадаю, що спарені матчі — це добре. І добре, що з Португалією перший — більше сил буде. Відбір буде жорсткий. Гадаю, що ми теж виросли як команда. Після того, як Шахтар вилетів з Ліги Європи, минуло вже трохи часу. Тому футболісти Шахтаря у нормальному психологічному стані. Футболісти Динамо? Так, прикра розгромна поразка вдома за повних трибун – це неприємно. Але вони молоді хлопці, ще матимуть багато перемог і поразок у кар’єрі. Треба зробити висновки із ситуації та йти далі.

Мораєс? Ми знали, що він оформлює документи, але надто його не розпитували, що і коли. Я його з цим вітаю. Якщо він отримав вже паспорт, то став на 100% українцем. Він дуже працьовитий хлопець, думаю, що допоможе Україні. Я знаю, як Мораєс готується, тому такий футболіст спокійно може тримати себе в тонусі до 35 років. Жуніор добре говорить російською. Він дуже комунікабельний, розмовляє також англійською.
Я понимаю, что Степаненко не раз давал повод нехорошо к себе относиться. Но в этом случае как раз все наоборот. :)
ой как снисходительно, тоже мне опытный дядька нашелся
Ну кто же ещё может дать по-настоящему дельный совет Динамовской молодёжи,как не этот достопочтенный мэтр даунбасского кротячества?И налётом мудрой грусти отмечено благочестивое чело его!Про сильновыраженную отметину интеллекта на его лице уже просто промолчим!Тарасик иди спрячься,вспомни свои непотребные художества в Норшелланде и перестань умного из себя корчить!Быдло!!!