18 березня 2019 10:33
2

Паулу ФОНСЕКА: "Мораес сейчас - лучший нападающий в Украине, он может помочь сборной"

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека розповів про гравців Шахтрая в збірній, натуралізацію Мораєса та досягнення команди в поточному сезоні.


- Ми справді закінчили цю частину чемпіонату на першому місці, але нам ще треба багато очок, ми повинні розуміти, що маємо бути на найвищому рівні, якщо ми хочемо залишитися на першому місці і виграти титул. Добре зараз бути лідерами, бути першими. Це добре – мати перевагу. Але ще дуже далеко до фіналу, адже Динамо дуже хороша команда. Ясно, що ми повинні працювати на максимум, щоб виграти чемпіонат.

- Тренер збірної Португалії сказав, що збірна України базується на гравцях Шахтаря.

- Так, дійсно. Я погоджуюся. Базовий склад – це Шахтар, це Динамо. Шевченко справді добре працює. Він повністю оновлює збірну. Гадаю, він на правильному шляху. Вони зустрінуться зараз дійсно із сильною збірною. Збірна Португалії дуже сильна, дуже організована Фернанду Сантушем. Я вже казав своїм друзям-португальцям, що не думайте, що у вас буде просте завдання. Збірна України зараз додає. Вона складається із сильних гравців. Я думаю, що Україна зможе добре зіграти у Португалії.

Натуралізація Мораєса? Так, я не знаю, чи ви знаєте це. Але зараз у збірну Португалії так само викликали гравця Дієго Соузу, який приїхав у Португалії 18-річним, завжди грав у Португалії, а зараз отримав португальське громадянство. І буде грати за збірну Португалії, принаймні був викликаний. Якщо це відбудеться і з Мораєсом тут, я гадаю, це буде нормальна ситуація. Правда в тому, що якщо це станеться, Мораєс наразі найкращий нападник в Україні. Він може допомогти вашій збірній.
Позорище! И ведь натурализуют же, и в сборную сразу вызовут. Самым правильным ответом был бы бойкот сборной динамовцами. Но, боюсь, не потянут...
Не надо, " у самих ревОльверы найдутся"(с) !