9 березня 2019 19:01

"Ворскла" и "Десна" в матче с двумя удалениями не выявили победителя в дуэли конкурентов на попадание в первую "шестерку"

Обом командам сьогодні було потрібно перемагати, щоб покращити свої шанси продовжити боротьбу у першій "шістці".


Десна активніше розпочала гру і на 20-й хвилині була близька до того, щоб відкрити рахунок. Богданов потужно пробив зі штрафного, Шуст відбив м'яч, після чого все той же Богданов знову намагався пробити, сфера відскочила до партнера, той з 8 метрів пробив низом, але знову голкіпер врятував полтавців.

Ворскла відповіла на 36-й. Литовка після дальнього удару відбив м'яч перед собою, після чого Ребенок пробивав практично без перешкод, але м'яч потрапив у Фаворова.

Другу половину активніше розпочали господарі. Однак атакам підопічних Василя Сачка бракувало гостроти, або ж надійно у воротах Десни діяв Литовка. Наприкінці матчу Ворскла залишилася в меншості. Кане отримав другу жовту картку за порушення в центрі поля. Вже у компенсований час Чижов теж достроково покинув поле, зашивши полтавців удев'ятьох.

Після цього матчу в обох команд залишилося по 28 очок. Однак Ворскла посідає 6-е місце, випереджаючи Десну за додатковими показниками.

Ворскла 0:0 Десна