7 березня 2019 18:42

Егор КАРТУШОВ: "Отобрать очки у "Динамо" не вышло, поэтому в двух следующих матчах должны побеждать"

Напередодні зустрічі з “Ворсклою” ми поговорили з автором гола у ворота київського “Динамо” – півзахисником “Десни” Єгором Картушовим: про підсумки матчу з киянами та наступну гру у Полтаві.


– Ти забив історичний, перший м’яч “Десни” у протистояннях з київським “Динамо” та потрапив до збірної туру. Наскільки для тебе це важливо?

– Забити гол важливо – це і мій перший гол у Прем’єр-Лізі. Шкода, що команда не виграла. А потрапляння у збірну туру для мене не дуже принципово.


– Наскільки засмутила ця поразка та чи можна було зачепити очки у грі з “Динамо”?

– Ми налаштовувалися на те, щоб відібрати очки у “Динамо”: готувалися, детально розбирали команду. Але не вийшло, як бачите… Усі засмучені. Однак попереду два важливих матчі в яких ми зобов’язані здобути перемоги й тоді все буде нормально.


– За рахунок чого, у першу чергу, можна перемогти “Ворсклу”?

– За рахунок нашого бажання, самовіддачі. Ми хочемо потрапити у шістку. Всі хлопці налаштовані тільки на перемогу. Думаю, за рахунок настрою ми і переможемо.


– Полтавська область – сусідня з Чернігівською. Чи чекає команда на десант уболівальників “Десни” у Полтаві та наскільки важлива буде підтримка вболівальників?

– Наших уболівальників ми чекаємо в будь-якому місті, в якому граємо. Вони у нас найкращі. І якщо вони приїдуть до Полтави, то будемо цьому раді. Будемо намагатися грати для них.