7 березня 2019 16:43
2

Рамос пригрозил Пересу покинуть "Реал": "Ты мне платишь и я ухожу"

Мадридський Реал переживає справжній землетрус після розгромної поразки від Аякса у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (1:4).


Президент Реала Флорентіно Перес, увірвавшись у роздягальну після матчу, вирішив дати добрячої прочуханки гравцям, але наштовхнувся на супротив з боку першого капітана Серхіо Рамоса, інформує AS.

Бос королівського клубу зневажливо кричав на футболістів, дорікав їм у відсутності належної самовіддачі та погрожував "урізати" кількість вихідних. Перес регулярно вживав слово "ганьба", що дуже не сподобалось Рамосу, який у відповідь пригрозив покинути мадридський клуб. "Ти мені платиш і я йду", – розлючено випалив капітан.

Рамос начебто звинувачує саме Переса у невдалих результатах команди. На його думку, президент провалив планування на сезон, залишивши команду без якісного підсилення після трансферу Роналду.

Крім цього, Серхіо незадоволений можливим поверненням у королівський клуб Жозе Моурінью, з яким Флорентіно провів попередні перемовини. Реал розпочав перемовини з Моурінью – призначення може відбутися цього тижня, – AS 32-річний захисник перебуває у напружених стосунках з португальцем, якого більше не хоче бачити на Сантьяго Бернабеу.
рамосу пора в севилью доигрывать
Прикольно. Ругаются 2 болвана, виновных в вылете. Так держать!