5 березня 2019 15:38
1

Врач "Динамо": "Солю завтра сделают операцию в Барселоне, а восстановление Беседина продлится еще полтора месяца"

Головний лікар київського «Динамо» Леонід Миронов поінформував про майбутню операцію Франа Соля, який отримав травму в матчі з «Десною», а також про хід відновлення Артема Бєсєдіна.


- Вчора у Барселоні Франа обстежив професор Рамон Кугат. Він прийшов до висновку, що Солю все ж знадобиться операція. Ушкодження виявилося серйозним. Однак операція відбудеться не сьогодні, а завтра, оскільки для її проведення був викликаний професор із США, фахівець з лікування саме таких пошкоджень плечового суглоба. Він буде асистувати професорові Рамону, так як операція буде досить важка. Сьогодні він прилетить до Барселони, тому операцію перенесли на один день. Після артроскопії фахівці визначать більш точний характер і ступінь ушкодження і тоді стануть відомі терміни реабілітації.

Подібні травми є вкрай рідкісними для футболістів. У тому епізоді суперник, судячи з усього, зачепив Соля по руці, Фран впав від цього удару, невдало приземлившись на плече, що призвело до більш значного ушкодження.

Що стосується іншого нашого центрфорварда, Артема Бєсєдіна, який також знаходиться у лазареті, зараз він уже проходить фізичну, а також медичну реабілітацію. З ранку до вечора він проходить дуже багато процедур – працює в тренажерному залі під керівництвом реабілітологів, потім – у басейні, далі проходить фізіотерапевтичні процедури, після чого йде до масажистів на охолодження, також проходить лімфодренаж, до того ж йому накладають спеціальні мазі, які сприяють швидкому загоєнню рубців. За нашими прогнозами, відновлення Артема триватиме ще півтора місяця.
Дуэлунд, Беседин, Соль - непруха. Команда должна собраться.