2 березня 2019 20:12

Красивые слова от чиновников ФФУ об объединении футбольных чемпионатов участников АТО являются очередной манипуляцией

01 березня 2019 року відбулася спроба так званого об’єднання навколо питання проведення спортивної реабілітації учасників АТО/ООС.


Загальні підсумки:


1. Федерація футболу учасників АТО була присутня на цьому зібранні разом з деякими капітанами команд та представниками Ліги учасників АТО.


2. З іншої сторони були присутні керівники Національної ради по питанням спортивної реабілітації, чиновники ФФУ та группа їх підтримки. Ця група підтримки чиновників складалася, зокрема з більше тридцяти представників муніципальної варти міста Києва, які жодного відношення до змагань з футболу серед учасників АТО не мають, утримуються за рахунок бюджетних коштів киян та лише лобіюють інтереси чиновників, які в котре не бажають допомагати, а лише цинічно брешуть і шукають всі можливі способи, щоб очолювати вже успішно реалізовані програми спортивної реабілітації ветеранів та учасників АТО(ООС), що п’ятий рік ефективно проходять в Україні без жодної державної підтримки.


3. Ми висунули наступні вимоги:


• Пролонгація договору про співпрацю між ФФУ та Федерацією футболу учасників АТО;

• Включення проведення Чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок «Героїв АТО» до загального календарю спортивних та фізкультурно-оздоровчих заходів ФФУ та Міністерства молоді та спорту України на 2019 рік;

• Об’єднання громадських організацій учасників бойових дій з питань спортивної реабілітації на вже існуючій п’ятий рік платформі.

4. Конструктивної розмови не відбулося. Всі наші заяви та пропозиції були проігноровані як і попередні п’ять років.

5. Представники Федерації футболу учасників АТО, не бачучи сенсу в подальших перемовинах, покинули залу.


Ми виступили категорично проти включення в наші футбольні команди професійних гравців. Це програма реабілітації, а не створення ще одного напрямку спортивних змагань.


Висновок один: керівницто ФФУ спрямовує свою роботу на повне знищення Федерації футболу учасників АТО.

Щоб переконатися дивіться відео.