2 березня 2019 19:29

"Динамо" U-16 вышло в полуфинал зимнего Кубка ДЮФЛ

Цього разу голів команди не забивали.


У суботу, 2 березня, в Одесі відбувся другий чвертьфінал зимового Кубку ДЮФЛ між місцевим «Чорноморцем» та «Динамо». У першій грі в Києві біло-сині не мали з одеситами ніяких проблем, перемігши 4:0, проте вже зі старту матчу-відповіді нічого не говорило про те, що на полі грали різні за класом команди.


«Чорноморець» явно виконав роботу над помилками, і суперники розпочали матч на рівних. Кияни не могли пройти пресинг одеситів у середній лінії, і вкрай рідко організовували доставку м’яча до штрафного суперників. Втім, і створити щось суперниками динамівці теж до певного часу не дозволяли. Лише на 22-й хвилині у «Чорноморця» відбувся перший на дві команди удар у напрямку воріт.


На 27-й хвилині м’яч вже після кутового у «Динамо» влучив у поперечку воріт Ступака, проте це стало не наслідком удару гостей, а помилкою голкіпера. У динамівців перший удар в площину відбувся аж на 30-й хвилині, коли після обрізки одеситів під ближню стійку пробивав Волошин – голкіпер перевів на кутовий. Кінцівка тайму залишилася за «Чорноморцем», у складі якого виділявся хавбек Максим Бішляга, завдяки якому господарі мали два поспіль небезпечні моменти на 33-й та 34-й хвилинах, проте надійно грав Фастов. На 42-й хвилині непоганий випад по правому флангу вдався вже «Динамо», проте сильному удару удару Закружного забракло точності.


Після перерви кияни стали грати проти вітру, «Чорноморець» ще більше додав у пресингу на чужій половині, і гостям стало ще важче будувати власні атаки. Не буде перебільшенням сказати, що більш мотивовані розгромом у столиці юні гравці «Чорноморця» провели другий тайм значно краще за суперника. На щастя, сьогодні був чудовий день у нашого голкіпера Фастова, який неодноразово виручив свою команду у другому таймі. У заключні 10 хвилин матчу вже нікому не вдавалося нічого – команди відверто догравали.


Фінальний свисток рефері зафіксував рахунок 0:0 – динамівці перетерпіли у непростому матчі в Одесі, зберегли рахунок 4:0 і вийшли до півфіналу. Нехай і не за найкращої своєю гри.


02-03-19, Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/4 фіналу, гра-відповідь

«Чорноморець» U-15 – «Динамо» U-16 - 0:0 (перший матч – 0:4)


«Динамо» U-16 (стартовий склад): Фастов, Король, Боль (к), Пусь, Базілєєв, Баранюк, Скрипник, Березанський, Волошин, Закружний, Попов.


«Чорноморець» U-15 (стартовий склад): Ступак, Граждан, Мельничук (к), Гриньків, Доброван, Василенко, Бешляга, Махорін, Вислоцький, Мельниченко, Колодежний.


Арбітри: Кирило Гринь (головний арбітр), Артем Голік, Максим Мельниченко.