2 березня 2019 13:24

Вадим СКИЧКО: "Борьба за попадание в первую шестерку будет очень мотивировать "Десну"

На суботу та ще й на денний час винесено матч «Динамо», позаяк кияни найближчого четверга гратимуть у Лондоні проти «Челсі» у Лізі Європи. У чемпіонаті у колективу Хацкевича свої завдання, про які вони мають постійно пам’ятати, вважає постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко.


Єврокубки єврокубками, але у чемпіонаті «Динамо» має 7 очок різниці з «Шахтарем», тому «Біло-синім» необхідно вигравати щоматчу. У першому колі «Динамо» без надзусиль розбило «Десну» на «Олімпійському», але я далекий від думки, що цей результат повториться у Чернігові.


По-перше, «Динамо» щойно розібрало на запчастини «Зорю» забивши майже все, що було створено біля воріт луганців, тому результативність має зменшитися. По-друге, кияни триматимуть у голові матч плей-оф Ліги Європи, а отже буде спокуса поберегти сили перед виїздом до Лондона.


Також хотів би відзначити колектив Олександра Рябоконя. Так, перша перемога після зимової перерви була не надто переконливою (2:0 з «Арсеналом»), проте боротьба за верхню шістку дуже мотивуватиме «Десну». А ще чернігівці вдома цього сезону не програвали більше ніж 0:2, тому, гадаю, є сенс обрати варіант з перемогою більш класної команди гостей, але перемогою обережною.