1 березня 2019 13:02

Дмитрий НЕМЧАНИНОВ: "Игра с “Динамо” никого в "Десне" не пугает"

Напередодні битви з київським “Динамо” новачок “Десни”, людина з динамівським минулим, Дмитро Нємчанінов розповів про те, наскільки для нього буде принциповою гра проти киян, настрій на гру та очікування від дебюту перед чернігівською публікою.


- Як освоїлися у команді, та чи знайшли спільну мову з новими партнерами?


- Освоївся дуже швидко. Людей сім з нинішнього складу я знав і раніше, грав з ними. Адаптація пройшла швидко. У цьому плані все нормально.


- На цьому тижні на “Десну” чекає гра проти вашої колишньої команди, київського “Динамо”. Наскільки для Вас зустріч буде принциповою?


- Ну, у повній мірі сказати, що “Динамо” - моя колишня команда, не можна. Я грав нетривалий період за “Динамо-3” та “Динамо-2″… Гра важлива з точки зору

положення у турнірній таблиці. Ми хочемо отримати у цій грі очки, які значно збільшать наші шанси на потрапляння у шістку. В останньому турі все склалося для нас вдало: ми виграли, піднялися на п’яте місце, а конкуренти програли. Але залишаються три гри. Потрібно у них брати максимум очок.


- У 2019 році “Динамо” не програє в офіційних матчах: нічия та дві перемоги. За рахунок чого можна зупинити киян?


- Тільки за рахунок командних дій та самовіддачі. Вважаю, якщо ми будемо виконувати установку, яку нам дасть тренерський штаб, проблем ніяких не буде. У нас дуже хороший колектив, у плані підбору футболістів. Кожен грав на дуже хорошому рівні. Тому гра з “Динамо” нікого не лякає. Всі на неї чекають. Тим більше гра пройде у Чернігові при повному стадіоні, чернігівські вболівальники давно не бачили футболу. Думаю, гра буде хороша…


- Якраз для Вас матч проти “Динамо” може стати першим домашнім у футболці “Десни”. Чого чекаєте від чернігівських вболівальників?


- Я вже грав на стадіоні імені Гагаріна, знаю що тут люблять команду, підтримують, приходить цілий стадіон… Хочеться, щоб був аншлаг, хоча сумнівів у тому, що арена буде заповнена на 100% у мене немає… Ми хочемо порадувати уболівальників хорошою грою та результатом.