25 лютого 2019 12:20

Вадим СКИЧКО: "Весной "Динамо" противопоказано терять очки"

Букмекери взагалі не вірять у «Зорю». Це можна пояснити успішною грою «Динамо» у Лізі Європи, а ще попереднім матчем у Києві, коли луганці поступилися 0:4. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко навпаки вважає, що у «Чорно-білих» будуть нагоди.


- У 9 матчах УПЛ на «Олімпійському» цього сезону «Динамо» пропустило всього 3 м’ячі. Наразі різниця із «Шахтарем» складає 7 пунктів, тому навесні киянам протипоказано втрачати очки. Вони уже увійшли у сезон, вкотре оминули грецький бар’єр у єврокубках, але, як на мене, обороні киян все одно бракує надійності. Згадати хоча б домашній матч з «Олімпіакосом» де греки мали кілька нагод і лише майстерна гра Дениса Бойка завадила пірейцям відзначитися. Та й набігатися у четвер кияни мали добряче, тому у гостей може бути перевага у свіжості.

«Зоря» взагалі не з тих команд, які відсиджуватимуться в обороні. Для луганців ще нічого не вирішено стосовно потрапляння у верхню шістку, тож для них гра у Києві теж надзвичайно важлива. Загалом календар «Зорі» до другого етапу чемпіонату дуже складний – виїзд до «Динамо», прийом прямого супротивника – «Ворскли», виїзд до «Львова» та домашній матч із «Шахтарем». Конче необхідно набирати очки, аби потрапити до топ-6! Отже від «Чорно-білих» у Києві я не очікую нічого крім такої ж яскравої гри, як у першому колі проти «Динамо».