19 лютого 2019 17:36
4

Дарио СРНА: "Если я нужен "Шахтеру", то я всегда готов"

Ігор Циганик в прямому ефірі програми Циганик LIVE поспілкувався із екс-гірником Даріо Срною:


- Шахтар з Айнтрахтом? З огляду на те, що Шахтар грав вдесятьох 80 хвилин, то звичайно результат чудовий. Шахтар показав і характер, і якість. Я впевнений, якби грали 11 гравців, то Шахтар зробив би результат ще кращим.


Шахтар – дуже досвідчена та швидка в атаці команда. Я вважаю, що Шахтар буде грамотно атакувати. З Тайсоном, Коваленко, Марлосом та іншими гірники можуть організувати одну швидку хорошу контратаку і забити м’яч на виїзді. І точно заб’є. Дуже важливо не пропустити. Буде шалений тиск з боку трибун в Айнстрахта. Звичайно, вони будуть атакувати з перших хвилин, але Шахтар має чекати свій шанс.


Чи було вилучення Степаненка? Можна дивитися по-різному. Я вважаю, що дуже суворий арбітр: за один фол жовту карту і потім одразу за другий фол жовту картку. Але це рішення арбітра! Нічого не зміниш. Стьопа вибачився, команда зіграла всі 80 хвилин дуже злагоджено. Закінчили з таком рахунком, це свідчить про те, що Шахтар проявив якість і характер у тому матчі.


Марлос і Тайсон – два лідери. Є багато молодих футболістів. Коли їх купували, то ніхто одразу не заграв. Їм треба адаптуватися до команди, до чемпіонату, а це нелегко. Ви знаєте політику клуба, нашого президента, що завжди є запас, молоді футболісти, які стануть майбутнім Шахтаря. Я впевнений, що всі футболісти Шахтаря – якісні футболісти з великим майбутнім.


В Італії – дуже складний чемпіонат. Один із найскладніших у світі. Багато тактики, багато досвідчених футболістів. Тут завджи хороша погода. Я зустрів тут багато хороших людей. Уже легко говорю італійською.


Ви всі знаєте, що я люблю Україну, Шахтар. Якщо я потрібен Шахтарю, то я завжди буду за! Я переживаю за Шахтар, за український футбол. Я скоро хочу прилетіти в Україну до своїх друзів.

Був би потрібен, то був би тут. Не хочутьсобі репутацію лишній раз псувати історією з допінгами. І відстороненість кротів від знакової для них фігури свідчить про реальність застосування допінгу.
Ну конечно нужен...опытный наркодиллер кротам в самый раз...
Зачем им использованная резина? У них сейчас новая марка резины - "шмара ес".
Провести курсы по допингу :)