12 лютого 2019 17:35

"Динамо" U-21 - "Тобол" U-21 2:0. Отчет о матче

Молодіжний склад «Динамо» провів контрольний матч проти однолітків з казахстанського «Тоболу».


Кияни впевнено провели перший тайм, домінуючи на полі, лише зрідка дозволяючи супернику перейти середину поля. З перших хвилин Юрій Мороз випустив на вістрі атаки Ніколу Кутателадзе, що знаходиться на перегляді в клубі.

Реальні гольові моменти були у Шпирки, Завгороднього і Копитова, але всі троє своїми шансами, на той момент, не скористалися.

За хвилину до перерви киянам вдалося трансформувати перевагу в гол. Вівчаренко зліва навісив у штрафну. Першим на м'ячі виявився голкіпер «Тоболу», але зіграв невпевнено, скинувши м'яч на Завгороднього, який і переправив сферу в порожні ворота.


На початку другого тайму «біло-сині» подвоїли перевагу. Завгородній, підхопивши м'яч на куті штрафного, змістився в цент і пробив низом точно під дальню штангу.

«Динамо» впевнено контролювала гру і мало ще цілий ряд моментів, щоб розвинути свою перевагу. Один з найбільш реальних шансів був у Хоцяновського, але форвард не зумів перекинути голкіпера, опинившись сам на сам.

2:0 - дубль Завгороднього і впевнена перемога підопічних Юрія Мороза.

12.02.2019. Контрольний матч. Туреччина, Сіде

«Динамо» U-21 - «Тобол» U-21 (Казахстан) - 2:0 (1:0)

Голи: Завгородній (45, 55)

Стартовий склад: Малиш, Романчук, Забарний, Ауссі, Вівчаренко, Копитов, Петрусенко, Блізніченко, Завгородній, Шпирка, Кутателадзе.

Запасні: Кучерук, Білик, Бодня, Ісадченко, Бражко, Гладковський, Хоцяновський.