8 лютого 2019 17:48

"Динамо" - "Мальме" 0:0. Отчет о матче

Кияни знову зіграли у нічию в Марбельї.


Черговим суперником «Динамо» на другому зборі у Марбельї став шведський «Мальме».


Матч вийшов дещо схожим на зустріч проти «Естерсунда», з тією поправкою, що гравці «Мальме» не фолили так часто, як їх співвітчизники кількома днями раніше...


Вже зі стартових хвилин на полі розпочався позиційний футбол з великою кількістю боротьби у центрі поля. «Мальме» демонстрував дуже активний та організований пресинг, намагаючись не дати киянам відчути м’яч.


Біло-сині, у свою чергу, теж зустрічали суперника високо, та час від часу змушували його помилятися на своїй половині. На 21-й хвилині небезпечно пробивав Циганков – м’яч пройшов близько біля стійки. Той таки Віктор на 33 хвилині мав ще один шанс, проте цього разу м’яч пройшов над поперечкою. У шведів теж не було по-справжньому 100 % моментів у перші 45 хвилин – лише одного разу Бойку довелося серйозно вступити в гру.


У перерві Олександр Хацкевич зробив лише одну заміну - Артем Шабанов замінив Ахмеда Алібекова. Малюк гри не змінився: суперники дуже багато уваги приділяли обороні, проте були не надто успішні у креативності. У киян найбільшу загрозу супернику ніс вищезгаданий Циганков, хоча час від часу траплялися і дальні удари, серед яких можна згадати про постріл Володимира Шепелєва.


Під завісу матчу «Динамо» могло вирвати перемогу, проте на 89-й хвилині Фран Соль не зміг замкнути простріл з правого флангу Томаша Кендзьори, пробивши повз ворота з кількох метрів, зігравши на випередження.


0:0 – кияни вдруге грають у нульову нічию в Марбельї. Завтра, 9 лютого, о 14:00 динамівці зіграють заключну зустріч в Іспанії - проти "Волеренги" з Норвегії.


08-02-19, товариський матч, Марбелья

«Динамо» - «Мальме» - 0:0

«Динамо»: Бойко - Кендзьора, Бурда (Сидорчук, 85), Алібеков (Шабанов, 46), Миколенко - Буяльський (Андрiєвський, 80), Че Че (Шепелев, 46), Шапаренко (Русин, 72), Циганков, Вербич - Соль.