5 лютого 2019 20:53

"Динамо" U-19 - "Антальяспор" U-21 5:0. Отчет о матче

Юнацька команда «Динамо» провела перший контрольний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині. Суперником «біло-синіх» була молодіжна команда «Антальяспора».


Кияни продовжують підготовку до весняної частини сезону і поєдинку з «Ювентусом» в Юнацькій лізі УЄФА.


В цілому, в першому таймі кияни володіли помітною перевагою, регулярно перериваючи атаки суперника на корені. У парі атак, які все ж таки вдалося провести «Антальяспор», в рамці впевнено діяв Моргун.


У дебюті зустрічі «біло-синім» вдалося вийти вперед, реалізувавши 11-метровий. Захисники збили у штрафному Булецу, а потім сам постраждалий і виконав вирок.

Другий м'яч «біло-сині» також забили з пенальті. Цього разу оборона змушена була фолити на Цітаїшвілі, а Ванат, яких декількома хвилинами раніше не реалізував вихід один на один, спокійно переграв воротаря з «точки».


У другому таймі Ігор Костюк, як і планував, вносив мінімальні зміни, адже контрольні матчі в Туреччині - безпосередня підготовка і репетиція зустрічі з «Ювентусом».

Третій м'яч також був забитий з пенальті. Цього разу захисник турків у власному штрафному рукою перервав передачу з флангу, а 11-метровий впевнено реалізував Цітаїшвілі.


Суперник, в основному, захищався та зрідка переходив на чужу половину поля. Було багато боротьби, команди грали жорстко один проти одного. Під завісу тайму арбітр, з великою часткою ймовірності, міг призначати і четвертий пенальті за фол на Волошині, але пощадив «Антальяспор».


Після несильного пасу в штрафний від Цітаїшвілі зліва захисник зрізав м'яч у власні ворота. Так був забитий четвертий гол.


П'ятий і фінальний гол у цьому поєдинку на рахунку Волошина. Він прийняв м'яч у воротарському суперника, переграв голкіпера і переправив сферу в порожні ворота.


5:0 - впевнена перемога «Динамо» U-19 в першому контрольному поєдинку на зборі.


05.02.2019. Контрольний матч. Туреччина, Сіде

«Динамо» U-19 - «Антальяспор» U-21 - 5:0 (2:0)

Голи: Булеца (4, з пенальті), Ванат (31, з пенальті), Цітаїшвілі (60, з пенальті), автогол (83), Волошин (87).