4 лютого 2019 19:27

"Динамо" U-13 провело тренировку в Минске

З 4 по 8 лютого у столиці Білорусі Мінську відбудеться щорічний міжнародний футбольний турнір Minsk Cup серед команд U-13 (футболісти 2006 року народження), у якому братиме участь група «Динамо» під керівництвом Павла Чередніченка та Олександра Стужука.

Наша команда вже прибула до місця проведення змагань, поселилася в готелі та після обіду вирушила до футбольного манежу, де відбудуться матчі турніру. Під час тренування, яке тривало менш, ніж годину, динамівці випробували штучне покриття арени, попрацювавши з м’ячем у двійках і четвірках, та приділили увагу певним комбінаціям, які можуть стати в нагоді під час гри. Завершила тренування наша команда ігровими вправами та ударами по воротах. Приємним моментом стало командне привітання Богдана Микитенка, який 2-го лютого святкував День народження.

Тренерський штаб узяв із собою на змагання 18 футболістів. Нагадаємо, що 5-го та 6-го лютого кияни проведуть три матчі групового етапу.

Перша зустріч відбудеться у вівторок о 8.20 ранку за київським часом (о 9.20 за місцевим) проти латвійської «Супернови», наступна - о 16.40 (17.40 за місцевим часом) проти білоруськоого БАТЕ, а у середу кияни о 10.30 зустрінуться із російською ДЮСШ (Краснознаменськ). До чвертьфіналу потраплять команди, що посіли перші два місця у своїх квартетах, вони продовжать боротьбу за головний приз.

Команди гратимуть у форматі 11x11 футболістів на полі стандартного розміру. Тривалість кожної гри – два тайма по 20 хвилин.