2 лютого 2019 16:00

"Динамо" U-15 одержало вторую победу на Зимнем Кубке ДЮФЛ

Триває перший етап щорічного дитячо-юнацького турніру Зимовий Кубок ДЮФЛ, на якому київське «Динамо» представлене командами вікових груп U-16 (гравці 2003-го року народження) та U-15 (гравці 2004-го р.н.).


У суботу відбулися матчі другого туру грпового етапу серед 15-тирічних футболістів.


У групі 2 команда Андрія Фартушняка та Віктора Мороза у манежі заміської клубної бази приймала київський «Локомотив», якому не залишила шансів, перемігши із розгромним рахунком 7:1. «Локомотив» не зміг чинити гідного супротиву нашим хлопцям. По дублю на свій рахунок записали Давлатов та Слесар, по разу відзначилися Титаренко та Александров, а ще в одному з моментів динамівці змусили суперника помилитися та зрізати м’яч у власні ворота після подачі з флангу у виконанні Єременка. «Локомотив» зміг відповісти одним голом, забитим з пенальті. Загалом, динамівці володіли повною перевагою та контролюваи гру, ведучи її під свою диктовку.


Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 2. 2-й тур


«Динамо» U-15- «Локомотив» - 7:1 (6:1)


«Динамо» U-15: Ісаченко (Кочерга, 60), Бенедюк, Філатов, Єременко, Чубатий, Мельниченко, Царенко, Пухтєєв, Слесар, Давлатов, Титаренко.


На заміну по перерві виходили: Подоляк, Корінний, Волковицький, Ганжола, Александров, Фернандо.


Голи: Давлатов (3, 10), автогол (20), Титаренко (30), Слесар (35, 38), Александров (56) – (8, з пен.).


Свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-15 проведе завтра, 3-го лютого, проти київської «Зміни-Оболонь». Початок зустрічі о 13.00.