16 січня 2019 17:39

Пресс-атташе "Десны": "Прийма - один из приоритетных вариантов для черниговского клуба"

Вчора FootBoom інформував читачів, що "Десна" зацікавлена в послугах захисника "Зорі" Василя Прийми, проте сам футболіст в одній із соцмереж повідомив, що нічого не чув про інтерес від чернігівського клубу. На наші запити щодо коментаря, як то кажуть, із перших вуст, сам Василь, на жаль, ніяк не відреагував.


В той же час FootBoom зв'язався зі спортивним директором "Сіверян" Ігорем Ушаруком, який, через свою відсутність в місті переадресував наше питання до прес-аташе Олександра Шевченка, який повідомив наступне.


- Дійсно, Василь Прийма входить в коло трансферних інтересів "Десни", тренерський штаб зацікавлений в послугах гравця. Позиція центрального захисника потребує підсилення, і Прийма є одним з пріоритетних варіантів для "Десни", - сказав Олександр.


Нагадаємо, що в поточному сезоні 27-річний захисник провів у складі "Зорі" 6 матчів, і був переведений тренерським штабом у дублюючий склад через зниження вимог до себе. Юрій Вернидуб дав зрозуміти, що у другій частині сезону не розраховує на цього досвідченого виконавця.