11 січня 2019 11:59

Виталий МИКОЛЕНКО: "Перед вылетом на сбор запасаюсь силой воли"

Пройшовши плановий медогляд у клініці «Борис», захисник «Динамо» Віталій Миколенк розповів про враження від відпустки та очікуваннях від першого зимового збору:


- Відпустку провів із друзями та батьками, їздив у гори кататися на санках. Перед Новим роком вже почав тренуватися, свято зустрів із друзями, а після цього уже цілеспрямовано працював за індивідуальною програмою. Не можу сказати, що вона дуже важка, але її потрібно виконати, адже там багато бігової роботи. Салати виходиили у перші дні (посміхається).


Медобстеження? Усі ті самі кабінети та люди, уже усіх знаю. У мене зі здоров’ям, наче, усе добре, тому усіх лікарів люблю, єдине – коли беруть кров, відвертаюся.


Напередодні вильоту на перший збір запасаюся силою волі, адже там доведеться працювати на межі своїх можливостей, через «не можу». Вважаю трьох контрольних матчів на першому зборі цілком достатньо, адже на тренуваннях більше працюватимемо над силою та витривавалістю. Думаю, ближче до матчів із «Олімпіакосом» тренерський штаб озвучить нам завдання та установки.