15 грудня 2018 13:40
5

"Ференцварош" предлагает "Заре" 800 тысяч евро за Харатина

Ігор Харатін близький до переходу у Ференцварош. За нашою інформацією, гравець найближчими днями відправиться до Угорщини задля узгодження умов особистого контракту. Ференцварош запропонував 800 тисяч євро луганській Зорі за півзахисника.


Влітку угорський клуб вже робив спробу придбати Харатіна, однак тоді клуби не дійшли згоди. Ференцварош пропонував 500 тисяч євро, однак ця сума не влаштувала керівництво Зорі. До слова, Сергій Ребров, який наразі очолює клуб із Будапешту добре знайомий із Ігорем. Адже за часів тренерства Реброва в Динамо Харатін виступав за молодіжну команду біло-синіх. Та і самому гравцю імпонує тренерський стиль наставника.


Акліматизації Харатіна сприятиме і той факт, що у складі Ференцвароша виступає колишній одноклубник по Зорі – Іван Петряк.

Как по мне то 800 мало. После случая с Тайсоном его цена должна быть около 2 лимонов.
Продавайте, а на обкатку Вернидубу Алібекова до кінця сезону.
Сховати
Tyrant, Лучше уж Вернидуба к нам на "обкатку"
Сховати
Ширинкович, я за Вернидуба говорю з того моменту, коли стало ясно що Ребров покине команду. Після Реброва команду в руки Вернидуба було б прекрасно.
Учитывая,что луганчанам он бесплатно достался-неплохой навар,учитывая их бюджет..не в пример нам-куча людей бесплатно отпустили за последние пару лет