14 грудня 2018 16:10
1

Георгий ЦИТАИШВИЛИ: "Если и заработал себе какое-то имя, то благодаря "Динамо" и партнерам"

18-тирічному півзахиснику «Динамо» Георгію Цитаїшвілі заключний поєдинок групового етапу Ліги Європи проти чеського «Яблонця» запам’ятається надовго.


У цьому матчі він дебютував у футболці основної команди у єврокубуах, вийшовши на заміну на 59-й хвилині матчу замість Миколи Шапаренка. Після гри Георгій поділився враженнями про дебют:


- Хочу подякувати тренерам за те, що довірили мені вийти на поле у такій грі. Хотілося вийти та забезпечити позитивний результат. Буду старатися, щоб це вийшло у наступних іграх. 10-го грудня я дізнався, що тренуватимуся із першою командою, а у день гри мені сказали, що потраплю до заявки. Для мене це було надзвичайно важливо, адже такий шанс не у кожного буває в житті. Сподіваюся, я його використав, але це вирішуватиме тренерський штаб.


Що стосується самого матчу, обидві команди були в однакових умовах, просто у нас не пішла гра у першому таймі. У другому таймі ви бачили, як багато моментів ми мали, потрібно було забивати. Не можу сказати, що ми вийшли не налаштованими: навпаки, хотіли перемогти, але щось не вийшло, будемо рухатися далі.


Для мене «Динамо» - це все. Я тут виріс, був у клубній системі майже з дитинства. Якщо якесь ім’я я собі і заробив, то лише завдяки «Динамо» та моїм партнерам. Тож цей клуб завжди зі мною у душі.

Молодца!!