14 грудня 2018 14:35
2

Анатолий ЧАНЦЕВ: "Почему наставники "Динамо" не выпустили полностью резервный состав? Не могу ответить"

Представник експертної ради УПЛ коментує єврокубкові виступи українських команд.


«Шахтар»: не можна залежати від трьох футболістів

— Для мене найбільший позитив матчу з «Ліоном» — вчинок «Динамо», яке пішло назустріч: далеко не кожен клуб за такої ситуації вчинив би так, як кияни! Що ж до гри — не було Ракіцького, Тайсон вийшов на поле з травмою, Марлос не був готовий на 100%. Що в цьому найгірше? Те, що не може команда залежати від трьох футболістів. Принаймні команда, котра виступає в Лізі чемпіонів УЄФА й хоче вийти до плей-оф.

«Динамо»: був план, кого перевірити з резервістів

— Я вже багато разів говорив про це, та все ж повторюсь: у киян неймовірно талановита молодь, якій просто треба дати грати. Чому наставники «Динамо» не випустили цілком резервний склад? Не можу відповісти. Хіба що зроблю припущення, що у них був план, кого перевірити з резервістів, й вони цього плану дотримувалися. Припустімо, цього разу переглянули юного Цитаїшвілі, який непогано проявив себе.

«Ворскла»: «дитячі» помилки — свідчення кваліфікації

— Після гри Сачко сказав, що насправді його команда виступала в Лізі чемпіонів. І додав: вище голови не стрибнеш. Думаю, ці слова значною мірою віддзеркалюють реальний стан справ. Іще важливо, що, як мені здалося, полтавці вийшли на поле без мотивації. Загалом такі матчі, як у донеччан, киян і полтавців, дають змогу перевірити, чого бракує для виступів на європейському топ-рівні. «Дитячі» помилки захисників «Ворскли» — свідчення їхньої кваліфікації.
На это некто не может ответить.