10 грудня 2018 12:48

Ади МЕГРЕМИЧ: "В Киеве "Карпаты" мгновенно реализовывали свои моменты"

В останньому поєдинку у 2018-му «леви» зазнали розгромної поразки від «Динамо». До перервипідопічні Олега Бойчишина пропустили лише раз, проте в другому таймі столична команда вразила ворота Максима Кучинського ще тричі. У причинах невдачі намагався розібратися боснійський оборонець «зелено-білих» Аді Мегреміч.


– Аді, як оціниш протистояння з «Динамо»?
– Це був важкий матч. Зрештою, проти «Динамо» завжди складно грати. Ми мали кілька хороших моментів. Для того, щоб розраховувати на успіх, потрібно реалізовувати свої шанси. Наприклад, якщо ти створив дві стовідсоткові нагоди, то повинен забивати. Інакше розраховувати на успіх неможливо.


– Безліч проблем «Карпати» мали і в обороні.
– Так, наприкінці ми справді чимало помилялися. Однак помилки в захисті розпочинаються ще з атаки. Ми є командою, тому перемагаємо і програємо тільки разом. За успіхи і невдачі повинен відповідати весь колектив.


– В Києві «Карпати» перемогли і створили сенсацію. Чому сьогодні на полі був зовсім інший футбол?
– Це справді велика різниця. Не знаю, чому, але у цьому сезоні ми граємо краще на виїзді. Мені важко сказати, чому трапляється саме так. В Києві ми миттєво реалізовували свої моменти. Сьогодні команда також створювала нагоди, проте реалізація не була такою успішною. Наприклад, шанс Карри – він все класно зробив, проте не забив. Практично в наступній атаці ми пропустили.


– Сьогоднішній поєдинок був заключним у 2018-му році. Не вдалося піти у відпустку з хорошим настроєм?
– «Карпати» мають мету і бажання фінішувати у першій шістці. В деяких матчах нам не щастило. Причин і пояснень можна знайти багато. Однак це не впливає на підсумковий результат. Маємо бути сильними і боротися до кінця.