30 листопада 2018 13:08

Анатолий ЧАНЦЕВ: "Я убежден, что все киевские исполнители высокого класса, но... Брак в передачах был просто сумасшедший!"

Представник експертної ради УПЛ коментує виступ українських клубів у єврокубках.

«Шахтар»: усе, за що ми любимо футбол


— Для мене матч у Хоффенхаймі став справжньою подією, можна сказати, подарунком до новорічно-різдвяних свят. Тут було все, за що ми любимо футбол: багато забитих м’ячів, техніка, командна швидкість, виконавська майстерність обох команд. Я був справді вражений і радий цій перемозі!

«Динамо»: виграш як психологічний бонус

— Звичайно, дуже добре, що наші виграли, а переможців не судять. Однак, на мою думку, «Астана» переграла «Динамо». Чого варта одна статистика: за ударами по воротах — 22/5 на користь казахської команди. Я переконаний, що всі київські виконавці високого класу, проте… Брак у передачах був просто шалений! У стартові чотири хвилини «Астана» тричі могла забити! Сподіваюся, цей виграш піде на користь футболістам і тренерам — як додатковий психологічний бонус.

«Ворскла»: від наших очікувалося більшого

— «Арсенал» — завжди «Арсенал», попри стан команди та її склад. Можливо, якби «Ворскла» виступала в Полтаві, результат гри, а головне — її якість була б інша. А так… Ось це і є — топ-рівень європейського футболу, рівень топ-команди з Англії. Зверніть увагу, наскільки сильні лондонські футболісти в технічному плані! Хоча, в будь-якому разі, я очікував більшого від наших.