29 листопада 2018 11:43
1

Константин АНДРИЮК: "Павелко любит пиариться на разных событиях, но когда нужно сделать реальное дело..."

Ведущий шоу "ТаТоТаке" Константин Андриюк в своем facebook высказался о переносе матча "Ворскла" - "Арсенал" в Киев и бездеятельности ФФУ.


"Стосовно перенесеного матчу Ворскла-Арсенал.


Мене в цій історії, вже другий день, цікавить позиція керманича нашого футболу Андрія Павелка.


Тільки не шукайте її. Бо ніде не знайдете. Ані на офіційній сторінці ФФУ, ані на сторінці Павелка в фейсбуці.


Андрій Павелко, подейкують, вже давно великий друг і кореш президента УЄФА – Александра Чеферіна.


Такий друг, що може вмовити Чеферіна підтримати і пропіарити скандально-оффшорний завод з виготовлення штучних полів.


Такий друг, що, подейкують, Чеферін вже відміряв йому посаду у виконкомі УЄФА. Після наступного конгресу УЄФА, на початку лютого.


От я сиджу і думаю, що ж такий друг і кореш Чеферіна не подзвонить йому і не вступиться за свій же рідний футбол, об який цинічно витирають ноги.


- Такий офігенний Арсенал, виявляється, не може напряму прилетіти до Полтави. Як це спокійно зробили, до нього, Карабах і Спортинг.


- Така офігенна УЄФа не може попросити/переконати такий офігенний Арсенал летіти напряму в столицю області, де немає воєнного стану.


- Такий майстер слова і гучних заяв, Андрій Павелко, чомусь не може сказати гравцям і тренерам Арсеналу. Мовляв, хлопці, сміливо летіть напряму в Полтаву. "Я особисто поїду на матч в Полтаву в автобусах клубів, які бояться і ставлять під сумнів, що Полтава - це Україна!" (с)


- Така офігенна УЄФА, виявляється може насрати на власні норми і перенести матч в Київ. Хоча резервний стадіон Ворскли у цьому турнірі у Львові.


Андрій Павелко так любить піаритися на різних подіях:


То він, красиво, у ВР, вболіває за збірну Хорватії


То він, благородно, гасить борги по ЗП гравцям тієї ж Ворскли


То він, по-батьківськи, платить штраф за українських фанів у Чехії


Але коли потрібно зробити реальну справу, то ….. голова в пісок? Андрію Васильовичу, ось вам реальна нагода попіаритися.


Підключайте свої зв"язки з Чеферіном, нагадайте йому про завод, покажіть що ви президент футбольної асоціації, якому не байдужий імідж власної країни на міжнародному рівні. Ну бодай, висловіть глибоке занепокоєння тим, що УЄФА насрала на країну Україна і покірно лягла під офігенний Арсенал.


А ні. Тут, схоже, треба приймати непопулярні рішення і ставити гострі запитання. А вони, виявляється, так не схожі на красиву футболочку і розмахування шаликом".

павелка, как тот суслик, стоит на пригорке и выжидает - куда ветер подует ! (