28 листопада 2018 13:44
2

"Арсенал" не обращался в УЕФА с просьбой перенести матч с "Ворсклой" из Полтавы

В плані закрученості сюжету і кількості запитань матч Ворскла – Арсенал може дати фору фіналу Копа Лібертадорес. Як нам стало відімо, лондонський Арсенал не робив запитів до УЄФА щодо переносу матчу з Полтави.


У робочій переписці між клубами представники канонірів висловлювали готовність вирушити літаком до Харкова і далі дістатись Полтави. Клуб вже давно забронював собі рейс до Харкова і мав летіти в день у середу. Виходить, що УЄФА самостійно прийняло рішення перенести гру із Полтави до Києва. Але чому саме до столиці України?


Ворскла заявила Арену Львів як резервний стадіон для участі у Лізі Європи. Однак матч чомусь перенесено саме на НСК Олімпійський.



Арсенал на своєму офіційному сайті повідомив про перенесення матчу до Києва. І зауважив, що зробить все можливе разом з УЄФА задля забезпечення безпечної поїздки для вболівальників, що зібралися до України.


Тим часом Ворскла продовжує готувати стадіон до матчу. І поки до Києва не збирається. Але обіцяє, що всередині дня зможе сформувати свою офіційну позицію.


І є відчуття, що це ще не кінець саги, і далі буде. Стежте за оновленнями.

По-моему, это наше фуфу решило проявить прыткость. Не удивлюсь, если УЕФА выскажет свое недоумение .
Так может это вообще утка ??? Кацапским хакером не составило труда взломать сайт УЕФА и вывесить фейковую информацию?