22 листопада 2018 10:20
2

Игорю Суркису - 60. С "Динамо" в сердце

22 листопада президент "Динамо" Ігор СУРКІС святкує свій 60-річний ювілей. Вельмишановний Ігоре Михайловичу! Ми раді від усієї душі привітати Вас із ювілеєм та побажати здоров’я та усього найкращого! Цього дня, користуючись нагодою, ми хочемо сказати, що щасливі мати такого президента клубу! Кожен із нас хоча би раз звертався до Вас зі своїми проблемами, і завжди отримував не лише допомогу у розв’язанні питання, а й моральну підтримку, впевненість у тому, що футбольний клуб «Динамо» і Ви особисто ніколи не залишите своїх працівників, завжди будете разом із ними!


Ви робите велику справу – зберігаєте і підтримуєте легендарне київське «Динамо», намагаючись зробити його ще кращим! Зроблене Вами не можна виміряти лише здобутими командою титулами, виграними матчами чи забитими м’ячами. Ви зберігаєте динамівські традиції, з честю проносячи їх через десятиліття непростих для нашої країни часів. Усі динамівці завдяки Вам упевнені у майбутньому – як «Динамо» взагалі, так і кожного із нас. Тож будьте і надалі таким, яким ми Вас знаємо – принциповим і вимогливим, чуйним і відвертим, чесним і справедливим. Хай Вам щастить! Колектив ФК «Динамо» (Київ).



С днем рождения, здоров'я счастья и по-меньше валидольних матчей.
Можно по-разному относиться к Игорю Михалычу, как к человеку, к его работе, но отрицать того, что он динамовец до самого последнего своего вздоха, думаю никто не станет. Да не всё получается, но уверен, что будь у него такие средства как у ахметова, наша любимая команда была на порядок сильнее кротов и была бы равной среди лучших топ-команд мира.
Но пройдут и смутные трудные времена! Присоединяюсь ко всем поздравлениям и пожеланиям, звучащим сегодня в адрес Игоря Суркиса, здоровья, мудрых и своевременных решений, стабильности и великих побед во главе Динамо Киев! С днем рождения, президент!