14 листопада 2018 17:11

ФФУ и ТМ Parimatch приняли решение о продолжении сотрудничества до 2020 года

13 листопада Федерація футболу України та ТМ Parimatch офіційно оголосили про пролонгацію співпраці до 2020 року. Про це повідомив офіційний сайт організації.


У вівторок у президентській ложі НСК "Олімпійський" відбулася прес-конференція з нагоди пролонгації угоди про співпрацю між Федерацією футболу України та ТМ Parimatch. У ній взяли участь перший віце-президент ФФУ Олег Протасов та представник ТМ Parimatch Вадим Місюра.


Першу угоду про співробітництво між ФФУ та ТМ Parimatch було підписано у 2016 році. Її пролонгація стала найкращим свідченням ефективності співпраці, а ТМ Parimatch і надалі матиме статус офіційного партнера національної збірної команди України з футболу.


"Ми зі справжньою гордістю стали офіційними партнерами національної збірної України з футболу і продовжили дану співпрацю. Упевнені, що Parimatch і національна збірна разом реалізують безліч проектів, які будуть до вподоби вболівальникам, спортсменам, партнерам та медіа, і що в останньому матчі в Лізі націй зі Словаччиною та у відборі до Євро-2020 наша команда продовжить радувати перемогами мільйони вболівальників у всій країні", — наголосив Вадим Місюра.


"Ми безмежно раді продовженню співпраці між Parimatch та Федерацією футболу України. Футбол — спорт № 1 в Україні, улюблена гра в багатьох країнах світу, символ гордості та підтримки мільйонів українців! Та найголовніше, що футбол — це командна гра, й успішний результат залежить від злагодженості дій усіх учасників команди. Тож нам надзвичайно приємно, що у розвитку футболу в Україні в нашій команді лише надійні партнери, серед яких і Parimatch",відзначив Олег Протасов.


У свою чергу головний тренер збірної України Андрій Шевченко, який був присутній на прес-конференції, подякував ФФУ та ТМ Parimatch і заявив: "Завжди приємно, коли у збірної з'являються нові партнери, але вдвічі приємніше, коли співробітництво продовжують перевірені надійні друзі".