10 листопада 2018 18:10

"Динамо" - "Мариуполь" 4:1. Первенство U-21. Отчет о матче

У суботу, 10 листопада, відбувся поєдинок 15-го туру Чемпіонату U-21, в якому київське «Динамо» зустрілося з «Маріуполем» із однойменного міста на полі навчально-тренувальної бази «Динамо» в смт. Чапаївка.


Гості швидко відкрили рахунок у матчі. Вже на сьомій хвилині Ігор Биковський отримав м`яч від партнерів по команді на правому фланзі та завдяки хорошим індивідуальним діям зробив усе для того, щоб влучити у ворота «Динамо».


Георгій Цитаїшвілі оперативно відповів на гол «Маріуполя». Сергій Булеца пробіг із м`ячем від центру поля майже до штрафного майданчика, віддав передачу на Цитаїшвілі – і Георгій пробив повз суперника у верхній лівий кут воріт маріупольської команди, зрівнявши рахунок у матчі – 1:1.

А за дев`ять хвилин Сергій Булеца, пробивши низом повз голкіпера, влучив у ближній кут воріт суперника та вивів «Динамо» вперед у рахунку – 2:1.


У середині першого тайму Назарій Русин головою замкнув навіс із правого флангу, відзначившись третім голом «Динамо» в цьому матчі.


За хвилину Євгеній Смирний, отримавши передачу від Назарія Русина, в один дотик більярдним ударом відправив «шкіряного» у лівий нижній кут воріт «Маріуполя», довівши рахунок до 4:1, із яким команди дограли до завершення першого тайму та пішли на перерву.


Друга половина гри, на відміну від першої, не стала результативною. На 58-й хвилині Георгій Бущан парирував небезпечний удар, захистивши свої володіння від пропущеного м`яча. Наприкінці поєдинку Крістіан Біловар після навісу від партнера з правого флангу головою влучив у поперечину воріт суперника. Тож матч завершився перемогою «Динамо» над «Маріуполем» із рахунком 4:1


Чемпіонат U-21. 15-й тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 4:1 (4:1)

10.11.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

Голи: Биковський (7), Цитаїшвілі (10), Булеца (19), Русин (26), Смирний (27).


Попередження: Шинкаренко (42), Проданов (71).