2 листопада 2018 20:17
1

Гиорги ЦИТАИШВИЛИ: "Могли выигрывать у "Шахтера" со счетом 4:0 еще в первом тайме"

Автор першого забитого м’яча у ворота донецького «Шахтаря» Георгій Цитаїшвілі прокоментував гру та перемогу динамівців у виїзному матчі (3:0):


- Нам було непросто, але те, що задумали, те і зробили. Просто минулого сезону ми їм прикро поступилися, тому хотіли перемогти з великим рахунком. І сьогодні це у нас вийшло. Ми грали на максимальних обертах до кінця, хотіли забити якомога більше. Робити рахунок 3:0 чи 4:0 ми могли ще у першому таймі, закінчувати гру та після перерви почуватися спокійніше. У нас було багато моментів, будемо більше працювати над тим, щоб їх більш вдало реалізовувати. Добре, що ми сьогодні перемогли 3:0.


Що стосується мого забитого м’яча, я зазвичай, коли виконую штрафний удар щось вигадую, обігрую суперників. А цього разу тренери сказали прийняти м’яч, прибрати і одразу пробити. Я так зробив і влучив.

Надеюсь у парня все будет хорошо за полем. Потому как смотря динамику его цифр в разрезе двух лет - я лично в приятном восторге. Ещё бы оборонительные качества подтянуть, но это, скорее, уже во взрослом.