31 жовтня 2018 12:01

Вадим СКИЧКО: "У "Динамо" будет экспериментальный состав, поэтому у хозяев появится шанс"

Нарешті у боротьбу за Кубок України вступають найсильніші команди країни, зокрема «Динамо». Провальний результат у грі зі «Львовом» має спонукати киян до успіху у зустрічі з друголіговим «Минаєм», з іншого боку попереду у «Біло-синіх» Українське класичне з «Шахтарем», отже вони хоч-не-хоч берегтимуть сили. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко очікує стриманої перемоги гостей.


Михайло Кополовець, який, до речі, не зіграє через травму, назвав приїзд «Динамо» у село Минай подією століття. Красномовний гравець дійсно недалекий від істини – на місцевому стадіоні поспіхом монтують додаткову трибуну. Поява «Динамо», байдуже у якому стані та у якому складі – це круто для Закарпаття, а тому це вже певний успіх незалежно від результату. «Минай» оминув у Кубку «Прикарпаття» та «Миколаїв», однак «Динамо» Київ це зовсім інший рівень, тому хіба що зовсім затяті фанати закарпатського клубу всерйоз вірять, що «Минай» продовжить свою казку у турнірі.


Невідомо у якому складі зіграє «Динамо», проте логічно, що Хацкевич дасть відпочити кільком основним виконавцям. Приміром Бойко та Кенджора навіть не потрапили до заявки, а у ЗМІ активно називають прізвища Бущана, Дуелунда, Калітвінцева та навіть імовірного дебютанта Попова, як гравців, що вийдуть у старті на кубковий матч. У суботу «Динамо» зустрінеться з «Шахтарем», тому усі думки столичної команди все одно пов’язані з майбутнім протистоянням у Харкові. Хай там як, нічого крім перемоги гості не можуть здобути у поєдинку з колективом нижчим за класом. Будь-який результат окрім перемоги «Динамо» видається фантастичним та я не думаю, що «Минай» просто здасться на милість киянам.