29 жовтня 2018 00:46
9

Билеты на матч "Минай" - "Динамо" будут стоить 250 и 400 грн

Жеребкування 1/8 фіналу Кубку України, у якому закарпатській команді дістався у суперники гранд вітчизняного футболу – київське «Динамо», викликало жвавий інтерес. Приїзд до «Минаю» такого візаві зацікавив як уболівальників, так і представників численних ЗМІ України.


Виникало чимало запитань і щодо місця, і щодо часу проведення поєдинку.


Ми уже повідомляли, що матч точно відбудеться на стадіоні у Минаї 31 жовтня (середа) у післяобідній час. Початок поєдинку – о 14:00.


Оскільки місткість нашої спортивної арени усього 1300 місць, навпроти стаціонарних трибун будуть монтуватися додаткові посадочні площі. Їх буде ще 3000. Середня вартість монтажу одного місця - 400 гривень.


Відповідно, вартістю монтажу і зумовлена ціна квитка на поєдинок. Тож, на додаткову монтовану трибуну білет коштує 250 грн, на сектори A-B, E-F – 400 грн.


Знаємо, що ціна квитка на поєдинок із «Динамо» значно, у рази, відрізняється від вартості входу на інші матчі. Ми не хотіли завищувати ціни, але враховуючи економічну ситуацію та собівартість монтажних робіт, аби забезпечити шалений попит, який є наразі, прийняли таке рішення.


Квитки продаватимуться ЛИШЕ у касі на стадіоні у Минаї із НЕДІЛІ, 28 жовтня, із 11:00. ВАЖЛИВО: у одні руки можна буде придбати два білети (аби уникнути спекуляцій). Можливості бронювання, передзамовлення чи придбання через інтернет немає - квитки ЛИШЕ у касі стадіону.

Квитків уже нема в продажу.
За счет игры с Динамо решили обогатиться :)))
Чи не набагато дешевше і зручніше, у т. ч. у плані телетрансляції, було б зіграти в Ужгороді на "Авангарді"? І глядачів було б більше 10 тис. Від Минаю до "Авангарду" взагалі пішки дійти можна.
Сховати
Авангард на реконструкції.
Да, уж...
В будній день в 14.00 це взагалі адекватно? Ну зрозуміло що це зумовлено відсутністю нормального освітлення на сільському стадіоні. Краще б вже в Львові грали.
В селе с населением 3000 человек возник такой ажиотаж, что к 1300 мест решили поставить ещё 3000 с себестоимостью 400 за место ... И продать за 250)
Это ж надо такмастерски свистеть. Что это за сборная трибуна на 3000 мест стоимостью 1.2 млн гривен?)
Осталось проиграть Минаю...
Сховати
serg21, Та ні, думаю забємо один а дальше тупо поставимо автобус.