18 жовтня 2018 20:35

"Александрия" - "Динамо" 1:4. Первенство U-19. Отчет о матче

У четвер, 18 жовтня, відбувся поєдинок дев`ятого туру Чемпіонату U-19, в якому київське «Динамо» зустрілось із «Олександрією» з однойменного міста. Гра відбулася у Головківці на КСК «ГОЛовківський».


Рахунок у матчі був відкритий на шостій хвилині зустрічі. Вікентій Волошин після навісу від Артема Шулянського прийняв м`яч та поцілив у лівий нижній кут воріт «Олександрії», вивівши «Динамо» вперед у рахунку.


За дві хвилини знову спрацювала зв`язка Шулянський-Волошин. Вікентій Волошин після передачі з лівого флангу від Артема Шулянського в один дотик результативно пробив у правий верхній кут воріт суперника, оформивши дубль та подвоївши перевагу киян.


На 35-й хвилині Микола Михайленко виконав простріл з гострого кута з лівого флангу, на який відгукнувся Руслан Скидан, відправивши м`яч у ворота «Олександрії» та зробивши рахунок на табло 0:3.


Ударів по воротах господарів поля завдавав Ярослав Надольський, проте в одному випадку «шкіряний» пролетів повз ворота, а в іншому – голкіпер накрив м`яч.

Наприкінці першого тайму Петро Луців, поціливши у ворота «Динамо» після прострілу від партнера по команді з лівого флангу, зменшив відставання від гостей. На перерву команди пішли за рахунку 1:3 на користь київського «Динамо».


На початку другого тайму ініціативою володіла «Олександрія», тож Валентину Моргуну доводилося захищати ворота киян. Та з виходом на поле Євгенія Ісаєнка перевага повернулася до «біло-синіх». На 68-й хвилині Вікентій Волошин віддав хороший пас низом на Ісаєнка – і Євгеній результативно пробив у лівий нижній кут воріт «Олександрії», збільшивши перевагу «Динамо» на табло, 1:4.


Більше командам до завершення поєдинку відзначитися голами не вдалося, тож київське «Динамо» перемогло «Олександрію» на виїзді з рахунком 1:4.


Чемпіонат U-19. 9-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 1:4 (1:3)

18.10.2018. Головківка. КСК «ГОЛовківський»


«Олександрія»: Степанцов, Чеберяк, Водяницький, Кобеляш (к), Назарик (Кривда, 77), Ляницький, Дудка (Гаркуша, 83), Волошин Н., Луців, Воробчак, Сезар (Мустафаєв, 83).


«Динамо»: Моргун, Ярош, Сирота, Чуєв, Білик (Завгородній, 66), Духан, Скидан (Ісаєнко, 64), Волошин В. (Ауссі, 85), Надольський (Сорокін, 70), Шулянський, Михайленко (к) (Бодня, 80).


Голи: Луців (44) – Волошин В. (6, 8), Скидан (35), Ісаєнко (68).


Попередження: Назарик (31), Дудка (65), Чеберяк (71), Сезар (78), Луців (88) – Ярош (55), В. Волошин В. (80).