18 жовтня 2018 18:54
1

Владимир ЗВЕРОВ: "Третий год мощной борьбы против договорных матчей, наказанных - ноль"

Головний редактор програми Профутбол Володимир Звєров прокоментував ситуацію з командами Олімпік U-21 та Олімпік U-19, які не повинні були бути не допущені до змагань через підозру в участі у договірних матчах.


"Олімпік U-19 зіграв із Арсеналом U-19. От сиджу і думаю, а якого чорта цей матч узагалі проходив? Ще у березні Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ виніс вердикт у справі матчів із фіксованим результатом команд U-19 і U-21. І вердикт достатньо солідний – позбавити права команди Олімпіка U-21 і U-19 брати участь у тоді ще поточному сезоні 2017-18 та сезоні 2018-19. І от сезон 18-19 іде собі, скоро на зиму підемо, обидві молодіжки Олімпіка спокійно грають. А справа тиняється по шухлядах Апеляційного комітету ФФУ.


Здавалося б,

– всі у футболі в курсі, що таке молодіжки Олімпіка
– Комітет етики уже давно виніс логічний і очевидний висновок по юним каталам і передав у КДК
– КДК (у березні!) виніс свій вердикт.


Але ні! Принципи "все мы люди" і "всякое бывает" перемагають і цього разу. Апеляційний комітет (голова Тарас Герула) іноді збирається і навіть, як я чув, піднімає документи по Олімпіку. Але щось їм біднесеньким весь час заважає підтвердити або спростувати рішення КДК.

З одного боку, впевнений, вони там у Апеляційному комітеті дні і ночі не сплять у невтомних пошуках справедливості, з іншого – "все мы люди".

Давайте перенесемо. А давайте ще раз. А там усі й забудуть. Тільки тихенько


Тим часом із заявки ФК Олімпік раптово позникали товариші, до яких по "грі" було найбільше претензій (і які по своєму віку ще могли би плідно грати на контору в чемпіонаті U-21):

Назар Єдинак (перейшов у третю лігу Польщі)
Вадим Счастливцев (спокійно заявили за Авангард Краматорськ)
Владислав Пісковий
Богдан Степаненко (тепер воротар Буковини)


Так, типу, "очистився" Олімпік, чи з-під палки Федерації вигнали найкращих? Так чи інакше, виходить, клуб фактично тихенько визнав свою провину. А вголос – усі залишилися наклепниками! Закінчувався третій рік потужної боротьби проти договірних матчів. Покараних 0", – написав Звєров на своїй сторінці у Facebook.


Раніше генеральний директор Олімпіка Олексій Антонов повідомляв, що команди U-19 і U-21 не допустять до змагань наступного сезону через підозру в участі в договірних матчах, а також, що клуб має намір подати апеляцію на рішення про недопуск команд до змагань.

Ноль-баранка! Пока во главе антикоррупционной органмзации коррупционер-дела явно не будет.Этот бескрайне лояльный к помойке и её филиалам человек не заслуживает и 100 части своей зп,ему уже прямо в морду кидают готовые дела,но оно их будет рассматривать годами,ей богу отдайте этм миллионы детским домам!!!!!!