18 жовтня 2018 18:00

Евгений ИСАЕНКО: "Очень помогли два мяча, забитые в начале встречи, но мы настраивались на то, что легко не будет"

Нападник «Динамо» Євген Ісаєнко відзначається забитими м'ячами як у чемпіонаті U-19, так і в першості U-21. Гол у ворота «Олександрії», який завершився переконливою перемогою «Динамо» 4:1, став для нього сьомим у юнацькій першості. Після гри нападник поділився враженнями від того, що відбувалося на полі.


- Нещодавно ти повернувся зі збірної. Функціонально був готовий або втома давалася взнаки?

- Загалом, був готовий. Важко було лише, що відразу після перельоту довелося їхати на виїзд. А для того, щоб виходити на поле, сили були.


- Сьогодні була важлива гра з одним із лідерів чемпіонату U-19. Гра виправдала очікування?

- Як ми і думали, вийшла важка напружена гра. Звичайно, дуже допомогли два м’ячі, забиті на початку зустрічі, але ми налаштовувалися на те, що легко не буде й розуміли, що «Олександрія» добре грає вдома й буде битися до останнього.


- У другому таймі тобі дісталося – суперник грубо в’їхав у ногу, а тренера за емоції вилучили з лави для запасних…

- Суперник почав нервувати, незрозуміло навіщо стрибати в ноги ззаду й цілком могли завдати травми. Якщо вони не вміють грати по-іншому, то нехай… Але, слава Богу, все обійшлося – трохи болить нога, але нічого страшного.


- Зараз потрібно починати думати про майбутній матч у Юнацькій Лізі УЄФА. Чи не буде недооцінки суперника, враховуючи, що в Києві ми досягли позитивного для себе результату?

- Ні в якому разі, навіть і мови бути не може. Один удар, один гол – і все доведеться починати спочатку. Потрібно добре підготуватися, розібрати помилки, які були в першому поєдинку, й із усією відповідальністю підійти до матчу-відповіді.


- А що можеш сказати про болгарську команду? Чи схожа вона за стилем гри на когось в Україні?

- По-своєму хороша команда, є багато непоганих гравців. Нав’язують боротьбу, грають у футбол, стараються. В Україні точно боролися би за найвищі місця в чемпіонаті U-19. Непросто буде в Болгарії.