14 жовтня 2018 19:13
1

В воскресенье на стадионе Лобановского прошел финал Кубка Героев АТО

У вирішальній грі у форматі двох таймів по 30 хвилин зійшлися команди «Схід» та «Ягуар».


«Сходу», попри гучну підтримку суперника на трибунах, вдалося забити першими і досить швидко – вже на 9 хвилині відзначився Артем Корольов. Втім, на 42-й хвилині Олександру Рябчуку вдалося рахунок зрівняти. До закінчення основного часу команди голів більше на забивали, а тому все вирішувалося у серії післяматчевих пенальті.


Для «Ягуара» все розпочалося казково - їх воротар Олександр Безживотний парирував перші два пенальті! Проте потім його партнери двічі перевірили на міцність каркас, звівши його зусилля нанівець.


У підсумку, після 1:1 в основний, а час по пенальті переміг «Схід» - 3:2. Артем Корольов, автор голу у фіналі, був визнаний найкращий гравцем Кубка Героїв АТО.


У матчі за 3 місце перемогу, і також по пенальті (4:2), здобула команда «ГУНП Житомир» НПУ. Житомирці перемогли ФК «Гепард» НГУ (Запоріжжя).


Зазначимо, що між іграми за «золото» та «бронзу» на стадіоні «Динамо» відбулися міжнародні матчі. Збірна українських ветеранів зіграла по тайму з військовими з Данії та Норвегії. З Даніє українці розійшлися миром - 2:2, а норвежців перемогли з рахунком 2:0.


Після завершення фіналу на стадіоні відбулася церемонія нагородження, в якій поміж інших шанованих гостей, взяли участь президент «Динамо» Ігор Суркіс та віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.














а де павелка?