9 жовтня 2018 18:29

"Ворскла": Кобахидзе успешно прооперирован, у него начался период реабилитации

Планова пауза, що наразі виникла в УПЛ має піти на користь "Ворсклі". Команда як фізично, так і морально виснажена щільним графіком ігор, де надвідповідальні поєдинки Ліги Європи перемежовувалися з матчами внутрішнього чемпіонату. До п’ятниці більша частина футболістів основного складу будуть відпочивати. І лише ті, хто мав менше ігрового часу, чи взагалі не був задіяний в календарних зустрічах останнім часом, із четверга працюватимуть за окремим графіком із молодіжним складом. Про це повідомляє прес-служба "Ворскли".


Ніяких контрольних зустрічей в цей період у робочому плані "біло-зелених" не зазначено, лише двостороння гра в рамках тренувального заняття, що пройде в суботу. Із приємних новин: Олександра Кобахідзе успішно прооперовано, у нього розпочався період реабілітації під наглядом лікарів. Вже рветься на поле Денис Васін, та поки клубні лікарі стримують його запал.


Найближчий тур команда Василя Сачка проведе вдома. У рамках 12-го туру (перший матч другого кола) "Ворскла" вдома зустрінеться із київським "Динамо", якому в 1-му турі чемпіонату поступилася 0:1.