9 жовтня 2018 12:29
1

Никита ШЕВЧЕНКО: "Бывает, лайкнул фото, где к музыкальному творчеству присоединилось что-то другое. Это не означает, что я поддерживаю их позицию"

Голкіпер «зелено-білих» Микита Шевченко прокоментував резонансний матеріал, де розповідається про «лайки» українських футболістів під Інстаграм-постами відомого російського репера.


«Буває, що перегортуєш стрічку Інстаграм «на автоматі», втомлений після гри чи тренування. Інколи навіть не вникаєш у те, до чого ставиш «лайк». Я цікавлюся творчістю різних виконавців, стежу за музичними новинками.


Очевидно, десь щось недогледів, і «лайкнув» фото, де до музичної творчості долучилося щось інше. Це ніяким чином не означає, що я підтримую їхні політичні погляди чи позицію.


Я патріот України, абсолютно свідомий та обізнаний у тому, що відбувається в нашій країні.


Тому прошу наших фанатів не сприймати цей «лайк» як вияв симпатії, я ж, зі свого боку, обіцяю акуратніше ставитися до таких речей, бо розумію, що навіть, на перший погляд, невинний жест чи простий «лайк» може образити чи розлютити багатьох людей» – розповів Микита Шевченко.

пол чемпа погорело на одной фотке)) и наш суперфорвард, и матвиенко кротовский, и вратарь карпатский...заберите у футболистов интернет, не доросли еще. Родительский контроль надо ставить.