28 вересня 2018 16:45

Экс-вратарь "Динамо" перешел в португальский клуб

Український воротар Дмитро Фастов продовжить свою кар’єру у чемпіонаті Португалії у команді третього дивізіону "Спортинг Клуб Ідеал" (Sporting Clube Ideal). Про це стало відомо сьогодні, коли було залагоджено всі нюанси з міжнародним трансфером футболіста. Цей перехід став можливим завдяки компанії Football Moment (Люксембург).


Керуючий партнер компанії і агент - Альберто Мачадо, а його партнерами в Україні є Андрій Бойко і Максим Цихановський. Саме вони здійснили перехід Максима Коваля до Еміратів.


"Ми бачимо у Дмитрові великий потенціал, - сказав Бойко.


– Вдалося познайомитися з тренерським штабом воротарів у клубі "Ідеал", справжні профі, які виховали для Португалії знаних кіперів.


Спеціалісти відзначили, що 21-річний Дмитро Фастов може вирости у футболіста високого рівня. Та й самому футболісту подобається новий колектив і клуб. Мета Дмитра стати ще кращим і підкорювати клуби високого рівня". 21-річий Дмитро Фастов є вихованцем київського "Динамо", провів більш як 20 матів у складі різних юнацьких збірних, грав у "Динамо-2", "Інгульці", останнім часом виступав у складі рівненського "Вереса".