27 вересня 2018 16:15

"Ворскла" - "Динамо" 0:2. Первенство U-19. Отчет о матче

У четвер, 27 вересня, відбувся поєдинок сьомого туру чемпіонату U-19, в якому київське «Динамо» зіграло із полтавською «Ворсклою». Матч відбувся на стадіоні «Лтава» у Полтаві.


Першого удару по воротах завдав Олександр Сирота на другій хвилині поєдинку, проте м`яч пролетів повз ворота «Ворскли».


Через дев`ять хвилин Богдан Білошевський виборов «шкіряного» у суперника на правому фланзі, виконав передачу на Дерогана, проте Іван не зміг завдати удару, голкіпер «Ворскли» забрав м`яч до рук.


Пізніше Іван Дероган пробив з-за меж штрафного майданчика по воротах полтавської команди, та його удар не став влучним.


У середині першого тайму ініціативу перехопили гравці полтавської команди. Спочатку Олександр Кожевніков пробив по воротах киян – Валентин Моргун забрав м`яч до рук. А потім Моргун вибив м`яч після удару від полтавчан, врятувавши свої ворота.


Наприкінці першої половини гри багато можливостей відзначитись голом було у «Динамо». На 37-й хвилині було завдано декілька ударів, які заблокували гравці полтавської команди. М`яч потрапив до Богдана Білошевського, який потужно пробив по воротах суперника, проте голкіпер зміг парирувати його. Потім Максим Духан завдав удару, та він не був сильним, тож голкіпер «Ворскли» забрав «шкіряного» до рук.


До кінця першого тайму м`ячів так забито і не було, тож на перерву команди пішли за невідкритого рахунку – 0:0.


На 61-й хвилині «Динамо» відкрило рахунок у матчі. Кияни стрімко вийшли із оборони в атаку, Артем Шулянський отримав передачу від партнера по команді та в один дотик точно пробив у ворота «Ворскли», зробивши рахунок 0:1 на користь «Динамо».


Через три хвилини кияни подвоїли перевагу. Вадим Мащенко завдав удару зі штрафного з лівого флангу, який голкіпер парирував, після чого Ярослав Надольський добив м`яч у сітку. Таким чином рахунок на 64-й хвилині став 0:2 на користь гостей.


До кінця матчу команди небезпечних гольових моментів більше не створили та забитими м`ячами не відзначилися, тож поєдинок завершився перемогою київського «Динамо» на виїзді з рахунком 0:2.


Чемпіонат U-19. 7-й тур. «Ворскла» - «Динамо» - 0:2 (0:0)

27.09.2018. Стадіон «Лтава», Полтава


«Ворскла»: Солобчук (к), Биков, Пилипенко, Тарадуда, Куценко, Котов, Товстий, Мосійчук (Сємілєт, 62), Мамро (Посєвкін, 68), Кожевніков (Кравчук, 81), Галата.


«Динамо»: Моргун, Духан, Чуєв, Сирота (Біловар, 82), Бодня, Білошевський (к), Мащенко, Волошин (Михайленко, 70), Шулянський (Скидан, 75), Надольський (Сорокін, 65), Дероган (Завгородній, 53).


Голи: Шулянський (61), Надольський (64).


Попередження: Тарадуда (29) – Бодня (28), Білошевський (83).